top of page
Crepiso Dendermonde

Crepiso, uw specialist voor de afwerking van uw gevel 

FRIS UW GEVEL OP MET GEVELAFWERKING

Waarom zou u enkel kiezen voor een gevelreiniging? Het reinigen van een gevel is een klus die grootse resultaten oplevert, maar om uw gevel nog meer te laten heropleven èn bovendien een echte bescherming te geven, kan je opteren voor een nieuwe beschermlaag na de gevelreiniging. Door een nieuwe beschermlaag aan te brengen, herstelt u niet alleen uw gevel in ere, maar u beschermt de gevel ook tegen alle weersomstandigheden. Crepiso helpt u graag met het bekijken van de mogelijkheden voor uw huis of bedrijfsgebouw. We bieden afwerkingen aan in verf, spuitkurk, Graniflex en crepi. Alle technieken voor het aanbrengen van de beschermlagen, zijn op basis van spuittechnieken, waardoor een mooie en egale structuur bekomen wordt, alsook een dikkere beschermlaag dan de traditionele manueel gestructureerde afwerkingslagen.

1/ GEVELREINIGING

Het vergroenen van buitenoppervlaktes zoals opritten en buitengevels is een natuurlijk fenomeen. Het komt voornamelijk voor op oppervlaktes die vaak en lang vochtig kunnen blijven (schaduw, weinig wind ). Omdat gevels in crepi, verf of spuitkurk egaal en vaak licht van kleur zijn, valt de vergroening makkelijker op dan bijvoorbeeld op een gemetste gevel. Crepiso heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van gevels. Of het nu over een woning gaat of een bedrijfsgebouw, alle reinigingen worden professioneel uitgevoerd met behulp van stoomtechniek, al dan niet gecombineerd met een reinigingsproduct. De reinigingstechniek staat garant voor een succesvol resultaat waardoor u binnen de kortste keren weer een gevel hebt met uitstraling.

WAAROM KIEZEN VOOR GEVELREINING

Een goed onderhouden gevel zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van de woning of het bedrijfsgebouw, het zorgt er ook voor dat kleine schades vroegtijdig kunnen worden vastgesteld en worden verholpen. Bovendien kan een zuivere gevel een nabehandeling krijgen (nano) zodat vocht en vuil beter worden afgestoten en afgevoerd. Bovendien kan worden geopteerd om de gevel te voorzien van een nieuwe afwerkingslaag zoals verf, spuitkurk, crepi of Graniflex.

GEVELREINIGING
VERF

2/ VERF

De gevelverf die Crepiso heeft uitgekozen om gevels te schilderen, is van de hoogste kwaliteit, dampopen en bovendien zeer elastisch. Word in 2 à 3 lagen aangebracht met gecombineerde techniek (spuit en rol) en is in alle kleuren verkrijgbaar.

SPUITKURK

3/ SPUITKURK

Spuitkurk is een 100% ecologisch product, zeer dampopen en elastisch en biedt heel wat voordelen op het vlak van duurzaamheid. Zo is het product, dat wordt gemaakt van gemalen kurk en hars van de kurkeik, ideaal voor gevels die onderhevig zijn aan opstijgend vocht of die last hebben van uitzettingsscheurtjes. Verder heeft het ook een geluiddempend effect van 25 dB. en beschermt het uw gevel tegen temperaturen onder het vriespunt en boven de 30 graden. Spuitkurk wordt heel vaak gebruikt om een oude gevelsteen of een verouderde crepi op te frissen, maar evenzeer om nieuwbouwprojecten te realiseren. Crepiso brengt de spuitkurk aan in 3 egale lagen.