Get Adobe Flash player

Crepi

Er bestaan vele soorten pleisters, met verschillende manieren van verwerken.

CREPISO kiest al jaren voor de silicoonharssierpleister, omwille van zijn vele goede eigenschappen. Het is een minerale sierpleister die waterafstotend is en toch dampopen.Hij is weersbestendig en kleurvast en is bestand tegen industiele vervuiling.

Onze sierpleisters worden in de fabriek in de massa gemengd, zodat geen kleurschakeringen op de gevel kunnen voorkomen. Er is een ruime keuze aan kleuren standaard beschikbaar. Ook alle Ral-nummers kunnen op aanvraag geleverd worden.

Silicoonharssierpleisters vragen weinig onderhoud, aangezien water en vuil afgestoten worden. Deze soort crepi kan altijd overschilderd worden met een siliconenverf met dezelfde eigenschappen.

CREPISO heeft de mogelijkheid om Crepi op 2 manieren aan te brengen. Doorgaans wordt het product manueel aangebracht, maar voor bogen of profielen kan de Crepi ook machinaal gespoten worden.

Voor wie liever niet het gladde korreluitzicht heeft, kan de Crepi ook over de hele gevel gespoten worden. Het heeft een zachter uitzicht en ligt dikker.

Klik op onderstaande foto en doorloop de volledige gallery

View the embedded image gallery online at:
http://www.crepiso.be/crepi-gevelbekleding#sigProId420d8133bd